#

21 mei, Nationale horecadag

Over Nationale Horecadag

 

Nationale Horecadag is een unieke samenwerking tussen horeca bedrijven, instanties, Hotelscholen en netwerkclubs die zich gezamenlijk inspannen om te laten zien dat de Nederlandse horeca een geweldige branche is om in te werken.

 

Op Nationale Horecadag laten hotels, restaurants en café's door heel Nederland zien waarom de horeca de leukste sector is om in te werken. Kom binnen en ontdek welke vacatures er open staan binnen het bedrijf en wie weet ontmoet je wel je toekomstige collega’s. Natuurlijk wil Moeke ook meedoen!

 

#WIJZIJNDEHORECA

 

Moeke schenkt koffie en aandacht

We doen dus ook mee. Met Moeke Delft en Moeke Rhenen. Samen met jou maken wij de lekkerste én de mooiste koffies. Wie weet schuilt er wel een echte barista in jou! Onze enthousiaste medewerkers willen jou hier graag alles over vertellen, dus tijdens dit uurtje maak je niet alleen de koffie’s maar proef je deze natuurlijk ook.

Onze gecertificeerde barista bazen staan voor je klaar en nemen je graag mee in één van de leukste horecabaan die je maar kunt hebben ;)

 

m42.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Moeke

Ik zit even bij Moeke is een begrip. Moeke is gastvrij, sympathiek en warm dankzij haar medewerkers. Jij gaat dit gevoel verder versterken, zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

 

Ze kent een aantal kernwaarden die haar kroost uitdraagt en waar ze zorg voor dragen: Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke kom je vaker per week, Moeke is er voor iedereen, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis. Jij hebt het mooiste werk dat er volgens haar bestaat, namelijk het in de watten leggen van de gasten die Moeke bezoeken. Moeke’s credo is:

 

“ALS JIJ GOED BENT VOOR DE GAST, DAN IS DE GAST GOED VOOR JOU“.

 

Natuurlijk zorgt Moeke ook goed voor jou, zo zijn Moeke’s kroostfeesten iets waar medewerkers nog lang over na praten en zorgt ze gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

 

Wanneer?

21 mei!

 

Inschrijven?

Kijk hier voor Rhenen en hier voor Delft!

 

 

De Drie Gezusters Groningen

 

Ook díe doen natuurlijk mee met de Nationale Horecadag, alleen met een iets andere opzet.

BaanBorrel en Nationale Horecadag slaan handen ineen om nog meer werkzoekenden te enthousiasmeren voor de horeca bundelen Nationale Horecadag en Baanborrel haar krachten. Deze samenwerking levert een bijdrage aan de campagne “Word jij verliefd op de horeca?”, die Werk in Zicht eerder dit jaar startte. Op maandag 20 mei tussen 16:00 en 18:00 uur kunnen werkzoekenden in het Martini Hotel kijken of werken in de horeca iets voor ze is. De volgende dag, op dinsdag 21 mei tijdens de Nationale Horecadag, kan er de hele dag direct een kijkje achter de schermen worden genomen bij De Drie Gezusters.

 

Over De Drie Gezusters

De zusjes zoekt altijd meer familieleden met de Drie Gezusters glimlach.

 

Met haar hoge plafonds en spectaculaire kroonluchters ademt De Drie Gezusters de sfeer van weleer. Zowel binnen als op ons verwarmde terras genieten gasten van koffie- en theespecialiteiten, ontbijt, huisgemaakt gebak, lunch, borrel en diner. Net zoals jij je thuis voelt waar je woont zo willen De Drie Gezusters ook dat de gasten zich thuis voelen als ze bij de zusjes op bezoek zijn. Dit merk je aan alles. De authentieke inrichting, de lekkere en vertrouwde gerechten, de leuke medewerkers. Gewoon alles lekker gezellig, net zoals thuis!

Upstairs 1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
“HEB JIJ DE DRIE GEZUSTERS GLIMLACH?”

 

De zusjes bestaat uit meerdere horecagelegenheden waar je kunt werken. Zoals de Pub, de Hoppe, de Groote Griet, de Upstairs en Hotel de Doelen.

 

Natuurlijk ben je iedere dag van de week welkom bij Moeke en De Drie Gezusters én mag je ook nu direct bij hen solliciteren hoor ;) kijk gerust even verder op deze site bij vacatures.

Deel deze pagina: