Met heel veel trots kondigt Moeke de lancering van haar eigen gin aan.

 

Dat Moeke en gin een goede match zijn, is onderhand wel bekend. Niet alleen dankzij het grote assortiment aan gin merken dat Moeke in huis heeft, maar ook vanwege de diverse ‘perfect serves’ en mooie bijpassende garneringen.

 

gin1.jpg

 

Moeke’s meisjes zochten samen naar de ultieme smaakbeleving. Eigenwijs, gedurfd, en pit zijn kenmerken die Moeke heel belangrijk vindt. Dit proef je terug in haar gin! Moeke’s meiden zijn van het begin tot het eind nauw betrokken geweest bij het distileer proces.

Moeke zegt altijd “bescheidenheid siert de mens”, maar in dit geval maakt die bescheidenheid plaats voor gepaste trots! In de Moeke Gin zijn maar liefst negen ingrediënten verwerkt, waaronder: engelwortel, violenwortel en anijszaad. Dit resulteert in een aromatische gin waarin vooral lavendel en jeneverbes goed te ruiken zijn. De smaak is vol, rijk en zacht, net als Moeke’s karakter.

 

Moeke’s meisjes zeggen “we zijn al zo lang bezig met het ontwikkelen van deze gin en de bijzondere fles, het is echt ons kindje geworden. Dat maakt het extra spannend om te zien hoe onze gasten er op reageren”. Moeke heeft het volste vertrouwen dat het een groot succes gaat worden, want wie houdt er nou niet van een goede gin & tonic?

 

Bijzondere fles
De Moeke gin gaat gekleed in een stijlvolle, maar hippe fles. Wie Moeke een beetje kent, weet dat zij vele kanten heeft. Daarom moest de fles bijzonder en niet standaard of één van vele worden. Soms is Moeke conservatief, maar haar ondeugende kant zie je terug in het ontwerp van het etiket.

Ook per fles te koop

Je kunt de gin natuurlijk bij Moeke drinken, maar deze is ook per fles te koop. Leuk als cadeau voor de feestdagen!

Over Moeke
Moeke is een grand café dat gevestigd is in Breda, Delft, Rhenen, Nijkerk, Enschede en binnenkort ook in Scheveningen en Ede. Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes.

Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je iedereen mee naartoe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Een lunch met zakenrelaties, een borrel met vrienden of een gezellig familie etentje. Bij Moeke is het altijd feest.
 

Productinformatie Moeke Gin:
Prijs Moeke Gin & Tonic: € 10.50
Prijs fles Moeke Gin: € 35,-
Inhoud fles: 0,7 liter
Alcoholpercentage: 40 %

 

Kom jij het team van Moeke versterken? Kijk dan welke mooie vacatures ze heeft! 

 

 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs