#

Moeke zoekt trots in de branding

Heb je het al gehoord?

Moeke steekt haar voeten in het zand en komt naar Scheveningen!

 

Ze komt op de allermooiste plek in Scheveningen, vlakbij de pier aan het strand. Moeke is dus op zoek naar heel veel handjes en zoekt trots in de branding. De komende periode komen er al verschillende bazen banen voorbij, omdat we graag willen dat iedereen zo goed mogelijk getraind begint aan zijn/haar Moeke avontuur.

 

We beginnen dan nu ook graag met alle keukenbazen. Met veel plezier zijn we op zoek naar iemand die de zaakjes komt regelen, iemand die daarbij assisteert én natuurlijk ook een mooi team dat het elke dag samen waar gaat maken.

 

Werken bij Moeke Scheveningen 

 

Een pre-opening job is hartstikke gaaf. Jij krijgt alles mee van A tot Z en mag direct bij Moeke in de keuken kijken aangezien ze je graag de kneepjes van het vak leert in één van haar bestaande vestigingen.

 

Samen met het keukenteam ga jij straks zorgen dat de hele dag door mensen lekker eten bij Moeke Scheveningen. Goed gevulde salades, lekkere hamburgers, een stevige biefstuk of malse kipsaté. Riant belegde broodjes, bitterballen en lekkere soep. Natuurlijk is een goede kwaliteit vanzelfsprekend. Twintig carpaccio, tien burgers en…. Jij draait er je hand niet voor om want: je bent een echte keukenbaas en maakt er met jouw nieuwe Moeke team een waar feest van.

 

Moeke houdt de daadwerkelijke opening nog even geheim, maar wil graag aan het begin van de zomer voor alle (bad)gasten klaarstaan, met jou in haar team. 

 

Zie jij het wel zitten bij Moeke, laat het ons weten en solliciteer HIER op jouw favoriete functie.

MOE19016_FB_Werving_WT110.jpg

Pssst. Bazen in de bediening? Houd ons in de gaten ;) 

 

Deel deze pagina: