#

STAP IN DE WERELD VAN BURGER KING

 

In 1954 openden Jim McLamore en David Edgerton hun eerste Burger King restaurant in Miami, Florida. 3 jaar later ontwikkelen ze de Whopper, een hamburger die zó goed smaakt dat de gasten er steeds voor terug blijven komen. Nu, ruim 60 jaar na de uitvinding van de Whopper, is Burger King een van de succesvolste Quick-Service restaurantondernemingen ter wereld. Dat succes danken wij aan een overtuigend concept: kwalitatief hoogwaardige producten, bereid uit de beste ingrediënten in een schone en aantrekkelijke omgeving. Betaalbaar, snel en ongecompliceerd.

 

Samen met je collega’s zet jij je hier iedere werkdag weer voor in. Dit doe je in een plezierige werkomgeving waarbij samenwerking en respect centraal staan.

 

WAAROM WERKEN BIJ BURGER KING?

 

De kwaliteit van onze producten en gastvrijheid staan voorop, maar een gezellig team om mee te knallen in de keuken is net zo belangrijk. Hard werken én hard lachen.

Je geniet ervan om mensen blij te maken en dat straal je ook uit! Je wilt elke dag lachen, plezier maken en geen dag is bij jou hetzelfde. Je houdt van uitdagingen en van geld verdienen!

 

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

 

Gezellige collega’s

We vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt binnen het team. Dat maakt jouw werk leuker en die vrolijke vibe straalt weer af op onze gasten.

Flexibele roosters

Bij Burger King® kun je zelf aangeven hoeveel uur per week je kunt werken oftewel werken wanneer het jou uitkomt. De openingstijden kunnen variëren per dag en restaurant. Sommige restaurants zijn 24 uur en 7 dagen per week geopend. Anderen zijn van 10.00 uur tot 02.00 uur of 04.00 uur geopend. Burger King® doet er altijd alles aan om de wensen van de medewerkers af te stemmen op die van de organisatie.

Lekker verdienen

Laten we er niet omheen draaien. Hier gaat het om. Wij belonen je voor jouw inzet en gezelligheid met een goed salaris.

Doorgroeimogelijkheden

Wil je meer doen binnen Burger King? Dat kan. We bieden coaching, trainingen en opleidingen. Voor je het weet, run jij de tent.

 

 

Vacatures

Er zijn op het ogenblik geen vacatures voor deze vestiging.
Bekijk alle vacatures

Contact

 

Moeke_Ginneken_wit.png

 

 

 

 

 

BK NL BV 
Pottenbakkerstraat 30
+31 (0)880457777
hr@bk-nl.nl

zie jij het wel zitten bij burger king?