#

Over DE DRIE GEZUSTERS

 

De zusjes zoekt altijd meer familieleden met de Drie Gezusters glimlach.


Met haar hoge plafonds en spectaculaire kroonluchters ademt De Drie Gezusters de sfeer van
weleer. Zowel binnen als op ons verwarmde terras genieten gasten van koffie- en theespecialiteiten, ontbijt, huisgemaakt gebak, lunch, borrel en diner. Net zoals jij je thuis voelt waar je woont zo willen De Drie Gezusters ook dat de gasten zich thuis voelen als ze bij de zusjes op bezoek zijn. Dit merk je aan alles. De authentieke inrichting, de lekkere en vertrouwde gerechten, de leuke medewerkers. Gewoon alles lekker gezellig, net zoals thuis!

 

“HEB JIJ DE DRIE GEZUSTERS GLIMLACH?”

 

De zusjes bestaat uit meerdere horecagelegenheden waar je kunt werken. Zoals de Pub, de Hoppe, de Groote Griet, de Upstairs en Hotel de Doelen.

Contact

 

De Drie Gezusters - Wit.png

 

 

 

De Drie Gezusters

Grote Markt 36-39

9711 LV Groningen

info@dedriegezusters.nl

050 312 70 41

 

 

De Drie Gezusters Groningen

De panden aan de zuidzijde van de Grote Markt in Groningen vormen het iconische Drie Gezusters. De hele zuidzijde is met elkaar verbonden en is verdeeld in meerdere horecagelegenheden waarbij je Naast de Drie Gezusters ook de Pub, café Hoppe, de Groote Griet, de Upstairs en Hotel de Doelen vindt. Genoeg mogelijkheden voor een leuke baan in de horeca bij de Zusjes!

 

We vertellen je graag wat over alle zaken!

 

De Groote Griet 

 

 Ze is als een vrouw vol met tatoeages. Sinds enkele jaren Maakt de Groote Griet Logo's baas in de horeca-01 klein.jpgfuore als de Sports Bar van Groningen. Met 11 Tv's en twee beamerschermen heeft ze de mogelijkheid om vrijwel alles uit te zenden wat er qua sport te bedenken valt. Daarnaast heeft ze nimmer haar functie als Public House (Pub) verloren. Een goed gesprek aan de bar met 1 van de vele speciaalbieren, of een in anonimiteit genoten biertje zijn redenen waardoor veel stadjers maar ook (internationale) studenten en expats in de Griet vertoeven. Deze enigszins opmerkelijke mengelmoes komt tezamen op een zaterdagmiddag voetbal kijken, waar alle competities dwars door elkaar gevolgd worden.

 

Jij zorgt er voor dat de gasten van de Groote Griet de tussenstand weten en serveert de lekkerste dranken en happen!

 

 

Café hoppe 

 

Gelegen in de kern van de Drie Gezusters is de Hoppe een van de jongste cafés Logo's baas in de horeca-02 klein.jpgvan de Zuidzijde. Ze wordt getypeerd door haar smalle pand wat uiteraard uitwerking heeft op het interieur. Langs de smalle bar zijn meerdere zitjes voor maximaal 4 gasten gecreëerd welke een behagen gevoel geven aan de cafégangers. Her en der zijn halve wandjes en schotten opgetrokken wat de relatief lange zaak in delen hakt. Dit versterkt des te meer het gevoel van geborgenheid van de gast.

 

In Café Hoppe staan we voor aandacht; aandacht voor de gast aan tafel; aandacht voor het assortiment; aandacht voor de presentatie; aandacht voor de sfeer. Door te spelen met licht en geluid gedurende de hele avond vloeit de avond van een vroege borrel naadloos over in een voorzichtig dansje en voor dat je weet zijn we in de kleine uurtjes beland.

 

Ze is voor iedereen een plek om neer te strijken. Stadjers, studenten, toeristen van ver maar ook van dichtbij, een ieder voelt zich welkom in het smalle borrelcafe. Daarnaast is, net zoals haar historie, de Hoppe een jong cafe; de gerichte doelgroep bevindt zich tussen de 25 en 35 jaar oud. Dit komt terug in het assortiment waar een gedegen (speciaal)bier selectie, goede wijn, fraaie cocktailmixers en uiteraard ook goede koffies en frisdranken, zich uitstekend laten combineren met allerlei lekkere snacks/fingerfood.

 

Met een lach en aandacht maak jij de avond compleet voor de gasten in café Hoppe! 

 

Upstairs 

Logo's baas in de horeca-05 klein.jpg

De bovenverdieping van De Drie Gezusters staat al jaar en dag bekend om haar hoge feestgehalte. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag kun je vanaf 23.00 uur een drankje en dansje doen in de alom bekende Draaibar, de exotische Tikibar, de Jägerbar of de Blokhut. De ruimtes worden ook wel eens  gereserveerd voor besloten feesten, trainingen en cocktailworkshops, waar jij ook dan voor de beste service met een glimlach zorgt!

 

De Draaibar draait letterlijk rond! Draai gezellig een paar rondes mee terwijl je geniet van een ijskoud drankje, vraag je favoriete plaat aan bij de DJ of waag een dansje op de bar! Feesten totdat het dak eraf is.

De Blokhut is het kleine maar super gezellige zusje van de Draaibar. Deze bar biedt een intiemere sfeer en is daarom uitermate geschikt voor een avondje lachen met je vrienden.

 

In De Jagerbar kun je genieten van de wat stevigere muziekstijlen en de echte durfals kunnen zelfs onze danskooi betreden.

In De Tikibar waan je in de magische atmosfeer en geniet van de vele overheerlijke tropische cocktails.

 

Op stap gaan is een feestje, daarom verwachten we ook dat jij samen met het team achter de bar de sfeer er goed in weet te brengen!

 

Hotel de Doelen

 

Logo's baas in de horeca-04 klein.jpg

Tegenover de Martinitoren, een prachtig hotel in een monumentaal pand dat al zo’n 200 jaar plek tot overnachting biedt: Hotel de Doelen. In de klassiek ingerichte lounge laten gasten zich eerst van een drankje bedienen door het vriendelijke personeel. 

 

Een gezellig en authenthiek driesterren hotel waar jij als medewerker met de slechts 35 kamers belangrijk bent een goed verblijf van een ieder van de gasten.