#

moeke ede 

 

moeke gaat haar team vormen!

Ze is al druk zoekende naar de beste, gezelligste en leukste bazen in de horeca. Solliciteer nu en wordt de komende periode - tot de opening - getraind en opgeleid om een echte baas te worden. Dit doen we bij Moeke Nijkerk en Moeke Rhenen. Uiteraard regelen wij dat je daar aan de slag kunt. 
Ze streeft er naar de deuren begin augustus te openen. Dan sta jij straks samen met het nieuwe team van Moeke Ede helemaal klaar voor om te knallen! 

 

 

Ik zit even bij Moeke is een begrip. Moeke is gastvrij, sympathiek en warm dankzij haar medewerkers. Jij gaat dit gevoel verder versterken, zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.


Ze kent een aantal kernwaarden die haar kroost uitdraagt en waar ze zorg voor dragen: Bij Moeke
kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke kom je vaker per week, Moeke is er voor iedereen, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis. Jij hebt het mooiste werk dat er volgens haar bestaat, namelijk het in de watten leggen van de gasten die Moeke bezoeken. Moeke’s credo is:

 

“ALS JIJ GOED BENT VOOR DE GAST, DAN IS DE GAST GOED VOOR JOU“.

 

Natuurlijk zorgt Moeke ook goed voor jou, zo zijn Moeke’s kroostfeesten iets waar medewerkers nog lang over na praten en zorgt ze gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets. 

 

Vacatures

Er zijn op het ogenblik geen vacatures voor deze vestiging.
Bekijk alle vacatures

Contact

 

Moeke Ede
Breelaan 2a
6711 MR Ede
Tel: 0318-658700
E-mail: info@moekeede.nl

zie jij het straks wel zitten bij moeke?