#

Over ons

 

Voor alle horecamedewerkers in heel Nederland is er nu Baas in de horeca. Hier vind jij jouw baan in de horeca. Of je op zoek bent naar een bijbaantje, een leerplaats of klaar bent voor een echte horeca carrière, hier zit je goed! Omdat we bazen in het hele land zoeken kan jij overal terecht. Dit biedt ook meteen mooie (door)groeimogelijkheden; Verhuis je, of heb je ambitie het hogerop te zoeken? Grote kans dat jij gewoon als baas kunt blijven werken! 

 

Baas in de horeca vormt een platform voor horecaliefhebbers en -werkers van jong tot oud. In de horeca werken namelijk alleen maar bazen, ofwel gepassioneerde vakmensen. Of je nu in de bediening staat, in de afwas, in de keuken, achter de bar of dat het nu full time of parttime is... jij bent baas in de horeca.

 

Nog geen ervaring, we leren het je heel erg graag! Iedereen kan een Baas in de horeca worden.  

 


 

Contact

 

meyerbeheer_logo.png

 

 

 

 

 

Meyer Beheer

Pottenbakkerstraat 30

4871 EP Etten-Leur

Tel: +31 (0)88 - 045 77 00

Mail: info@meyerbeheer.nl

 

 

Baas in de Horeca is een initiatief van Meyer Beheer BV. Als een van de grootste horeca werkgevers in Nederland willen we ook de beste en leukste werkgever zijn. Jij bent als medewerker ons belangrijkste kapitaal en jouw kennis en kwaliteiten zijn onmisbaar voor ons succes. Met de gastvrijheid en zorg waarmee jij onze gasten verrast en verzorgt, doet Meyer Beheer dat ook voor jou. Er wordt samen hard gewerkt - met passie, ambitie en TROTS - én gelachen!


Meyer Beheer vindt goed werkgeverschap dus erg belangrijk. Dat zit hem uiteraard in goede primaire
arbeidsvoorwaarden, maar denken we ook graag aan de secundaire arbeidsvoorwaarden ofwel: Hoe
maken we werken in de horeca zo leuk mogelijk!


Zo zorgen we voor training en opleiding in alle lagen van de organisatie met zowel online als offline leren. Zorgen we voor een prettige werkomgeving, kan je zomaar ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je misschien wel korting bij jouw favoriete zaak en zijn de personeelsfeesten de avonden waar nog lang over wordt nagepraat.


Je kunt ook lekker jezelf zijn. Dat vinden we namelijk belangrijk, voor iedereen die gastvrijheid en het verwennen van de gasten op nummer 1 heeft staan is er plek als baas in de horeca!